• Tour of the Century

Wat is Athlon Tour of the Century

We hebben iets te vieren!

De Tour of the Century is een tour met 100 deelnemende auto’s, waarmee Athlon haar 100-jarig bestaan viert. Ieder bouwjaar van 1916 t/m 2016 wordt vertegenwoordigd door 1 exemplaar. Het event vindt plaats op 18 september 2016.

 

Uw auto kan ook in deze indrukwekkende recreatieve tour meerijden! Athlon zoekt namelijk auto’s die gebouwd zijn tussen 1916 en 2016. Meld uw auto aan door een foto en een bijzonder verhaal over dit voertuig te plaatsen op deze site.

 

Er wordt beoordeeld of de inschrijving volgens de regels is. Als de aanmelding geaccepteerd is, is het aan u de taak om uw auto flink bij de jury in de kijker te spelen. Zorg dat ze niet meer om u heen kunnen! Dit doet u, door zoveel mogelijk mensen op uw auto te laten stemmen op deze site. Laat de jury weten hoe uniek uw auto is en vertel met uw verhaal waarom juist uw auto echt niet mag ontbreken in de Tour. Dit verhaal maakt een belangrijk onderdeel uit van de beoordeling van de jury.

 

De meeste stemmen hebben is geen garantie voor deelname. Het zorgt er echter wel voor, dat de aandacht van de jury op uw auto en verhaal gevestigd wordt. De jury bepaalt uiteindelijk welke auto’s mee mogen rijden in de Tour of the Century. De tour start en eindigt bij de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Deelname aan de tour is kosteloos.


The tour

Doe mee!

Heeft u een bijzondere auto die is geproduceerd tussen 1916 en 2016? 


Auto aanmelden